Τρόποι Πληρωμής

Διαθέτουμε τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής με σκοπό την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των υποψήφιων πελατών μας, που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το κατάστημά μας:

1. Με αντικαταβολή μέσω των ελληνικών ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ)

Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, καταβάλλεται από εσάς στο εκάστοτε ταχυδρομείο στο οποίο υπάγεστε και σας έχει έρθει ειδοποιητήριο για την παραλαβή του πακέτου. Tο τελικό ποσό πληρωμής προκύπτει αν προσθέσουμε την αξία τoυ προϊόντος που έχετε παραγγείλει, το ποσό της αντικαταβολής και το ποσό της αποστολής του προϊόντος.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας μας και να μας αποστείλετε με e-mail ή με fax το καταθετήριο της τράπεζας. Στο καταθετήριο, κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Eurobank : 0026-0011-92-0102021073

GR4702600110000920102021073 (iban)

Δικαιούχος : Τσαρμπόπουλος Ευάγγελος του Μιχαήλ

Μόλις μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας θα σας αποσταλλεί και η παραγγελία σας. Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής δεν χρεώνεστε τα έξοδα αντικαταβολής.

3. Πληρωμή της μετρητοίς

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να έρθετε οι ίδιοι να παραλάβετε από το κατάστημά μας την παραγγελία σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε αγοράσει το προιόν σας σε καλύτερη τιμή και θα έχετε αποφύγει τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

4. Mέσω PayPal

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την διαδικτυακή αγορά σας χρησιμοποιώντας το αξιόπιστο δίκτυο της PayPal. Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής δεν χρεώνεστε τα έξοδα αντικαταβολής.

Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης

Σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας (συστημένο δέμα) με τα Eλληνικά Ταχυδρομεία.

Aνάλογα τον τόπο διαμονής σας, ο χρόνος παράδοσης των εμπορευμάτων κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες μέρες.