Σχετικά με εμάς

Τα οπτικά Υπέρυθρον είναι μαζί σας από το 2006. Εκτός από την πώληση και κατασκευή κάθε είδους γυαλιών, στο κατάστημά μας πραγματοποιείται εφαρμογή όλων των φακών επαφής (απλών, τορικών, κοσμητικών, κερατοκονικών), καθώς και όλες οι απαραίτητες οπτομετρικές εξετάσεις. Eκτελούνται συνταγές όλων των ταμείων.

17 χρόνια μετά, έχοντας σύμμαχο εσάς, τους πιστούς πελάτες, κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και δημιουργούμε ηλεκτρονικό κατάστημα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας…Άμεσα, εύκολα και αξιόπιστα, μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα, μπορείτε να παραγγείλετε τα γυαλιά, ηλίου και οράσεως, που επιθυμείτε, φακούς και υγρά επαφής ακόμα και αξεσουάρ για τα γυαλιά σας!

Και επειδή η γνώμη σας μας κάνει καλύτερους, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε οποιοδήποτε σχόλιο, παρατήρηση, πρόταση βελτίωσης έχετε, στέλνοντάς τη στο e-mail του καταστήματός μας ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.

Τα προϊόντα μας

Όλα τα γυαλιά μας φέρουν σφραγίδα CE (το προιόν συμμορφώνεται με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες Προϊόντων).

Με την παραγγελία σας κάποιου γυαλιού οράσεως ή ηλίου, θα σας αποστέλεται μαζί και ειδικό καθαριστικό πανί για τους φακούς του γυαλιού και η αντίστοιχη θήκη προφύλαξής του.

Τα γυαλιά ηλίου μας, ανεξαρτήτου μάρκας ή αξίας, προστατέυουν 100% τα μάτια από την UVA ακτινοβολία.

Υποστήριξη

Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από απόδειξη ή τιμολόγιο (εφόσον επιθυμείτε), και με την επίδειξή τους όλα μας τα γυαλιά καλύπτονται από ανταλλακτικά (εξαιρούνται γυαλιά που έχουν καταργηθεί από τις εταιρίες παραγωγής τους).

Οι φωτογραφίες των γυαλιών μπορεί να μην απεικονίζουν πλήρως τα χρώματα του γυαλιού λόγω της ανάλυσης της φωτογραφικής μηχανής. Αν έχετε κάποια απορία για την απόχρωση του σκελετού ή των φακών του γυαλιού, επικοινωνήστε μαζί μας και με χαρά θα σας λύσουμε κάθε είδους απορία.