Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Τρόποι Πληρωμής
Χρήσιμες πληροφορίες
Προϋποθέσεις Χρήσης Διαδικτυακού Χώρου
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 2
Banner Αριστερό 4
  • left slider 3
  • Left slider2
  • left slider 3
Τρόποι Πληρωμής
 

Διαθέτουμε τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής με σκοπό την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των υποψήφιων πελατών μας, που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το κατάστημά μας:

1. Με αντικαταβολή μέσω των ελληνικών ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ)

Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, καταβάλλεται από εσάς στο εκάστοτε ταχυδρομείο στο οπόιο υπάγεστε και σας έχει έρθει ειδοποιητήριο για την παραλαβή του πακέτου. Tο τελικό ποσό πληρωμής προκύπτει αν προσθέσουμε την αξία τoυ προϊόντος που έχετε παραγγείλει, το ποσό της αντικαταβολής και το ποσό της αποστολής του προϊόντος.

  

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας μας και να μας αποστείλετε με e-mail ή με fax το καταθετήριο της τράπεζας. Στο καταθετήριο, κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Eurobank : 0026-0011-92-0102021073

        GR4702600110000920102021073 (iban)

Μόλις μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας θα σας αποσταλλεί και η παραγγελία σας. Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής δεν χρεώνεστε τα έξοδα αντικαταβολής.

 

3. Πληρωμή της μετρητοίς

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να έρθετε οι ίδιοι να παραλάβετε από το κατάστημά μας την παραγγελία σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε αγοράσει το προιόν σας σε καλύτερη τιμή και θα έχετε αποφύγει τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

 

4. Mέσω PayPal

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την διαδικτυακή αγορά σας χρησιμοποιώντας το αξιόπιστο δίκτυο της PayPal. Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής δεν χρεώνεστε τα έξοδα αντικαταβολής.

www.paypal.com/gr/en/buyer-protection

 

Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνηση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 4